Apa aman kanggo lelungan menyang Santa Barbara saiki?
Apa aman kanggo lelungan menyang Santa Barbara saiki?
Anonim

umume, Santa Barbara punika a aman lan kutha ayu, ngarep kanggo mahasiswa lan warga long-ngadeg padha. Nanging, kaya kutha apa wae, ana uga sing kudu dingerteni nalika ngunjungi kutha pantai iki lan cara kanggo njaga sampeyan metu saka cara gawe piala supaya sampeyan bisa ngendhokke lan seneng wektu ing Santa Barbara.

Uga ngerti, apa aman kanggo lelungan menyang Santa Barbara?

umume, Santa Barbara punika a aman lan kutha ayu, ngarep kanggo mahasiswa lan warga long-ngadeg memper. Nanging, kaya kutha apa wae, ana uga sing kudu dingerteni nalika ngunjungi kutha pantai iki lan cara kanggo njaga sampeyan metu saka cara gawe piala supaya sampeyan bisa ngendhokke lan seneng wektu ing Santa Barbara.

Uga Ngerti, apa aman kanggo pindhah menyang LA saiki? Los Angeles iku aman kanggo ngunjungi. mung takon 35 yuta turis sing teka kene saben taun. Wis reputasi sing rada mbebayani, ya, nanging uga dikenal kanggo kang resik lan aman tujuan liburan.

Salajengipun, Santa Barbara kena pengaruh geni?

Santa Barbara Kab geni Ngobong 4.300 Hektar, Ngancem Ewonan Omah. Vegetasi garing lan angin gedhe gabung maneh ing California Kidul sing mbebayani. geni. Nanging petugas pemadam kebakaran bisa njaluk bantuan saka badai udan sing nyedhak.

Apa sing dikarepake Santa Barbara?

Santa Barbara pancen khusus kanggo kita. Kutha iki luwih cilik lan menehi swasana santai. Mesthi kita tresna pesisir Sandy dawa, iklim lan arsitektur gaya misi. Misi SB uga dadi misi favoritku ngunjungi, ing wilayah ayu kutha.

Popular dening topik