Bab lan Paragraf:

Kepiye carane mbukak blokir twitter ing Chrome?
Kepiye carane mbukak blokir twitter ing Chrome?
Anonim

Cara mbukak kunci Twitter ing Google Chrome

  1. Klik tab "Keamanan", pilih zona "Situs sing diwatesi", banjur klik tombol "Situs" kanggo mbukak jendela Situs sing Diwatesi.
  2. Pilih situs web sing diblokir saka dhaptar, klik tombol "Busak". mbukak blokir iku.

Kajaba iku, kepiye sampeyan mbukak blokir ing Google Chrome?

Ing bagean jaringan klik pilihan 'Ganti setelan proxy'Klik tab 'Keamanan' banjur klik lambang 'Situs sing diwatesi'. Saiki klik pilihan 'Situs' kanggo mbukak situs sing diwatesi windows. Pungkasan, klik situs web sing diblokir saka dhaptar banjur pilih tombol 'Busak'; iki bakal mbukak blokir situs web tartamtu.

Kajaba iku, kepiye carane mbukak blokir situs web sing diblokir? Mbukak blokir Situs web sing Diblokir: 8 Cara Paling Efektif

  1. Gunakake Layanan VPN kanggo Bypass Geo-Watesan.
  2. Ngunjungi Alamat IP Situs Langsung tinimbang URL.
  3. Gunakake Cache Google (utawa Mesin Telusur liyane).
  4. Ganti Setelan DNS Komputer.
  5. Gunakake Proxy Web (Gratis utawa Mbayar)
  6. Gunakake Jaringan Tor.
  7. Gunakake Google Translate.

Semono uga, ditakoni, kepiye carane mbukak blokir dhewe saka twitter wong liya?

Kanggo mbukak blokir akun Twitter:

  1. Bukak profil akun sing diblokir ing Twitter.
  2. Klik utawa tutul tombol Diblokir.
  3. Konfirmasi yen sampeyan pengin mbukak blokir akun kanthi milih Bukak blokir ingTwitter kanggo iOS, lan Ya ing Twitter kanggo Android.

Napa sawetara situs ora mbukak ing Google Chrome?

Masalah Browser Yen situs web bisa diakses tanpa masalah ing browser alternatif, coba mbusak cache lan cookie sing disimpen Chrome saka kaca Setelan. Mateni opsi "Prediksi jaringan kanggo nambah kinerja muat kaca" ing judhul Privasi uga bisa ndandanimasalah.

Popular dening topik