Pira suwene Pameran Donya St Louis?
Pira suwene Pameran Donya St Louis?
Anonim

Louisiana Tuku Exposition. The Louisiana Purchase Exposition, informal dikenal minangka St. Louis World Fair, wus eksposisi internasional sing dianakake ing St. Louis, Missouri, Amerika Serikat, saka 30 April nganti 1 Desember, 1904.

Wong-wong uga takon, apa sing isih ana ing Pameran Dunia St Louis?

Struktur spektakuler liyane sisan saka ing Adil ditemokake ing Saint Louis Zoo, ing sisih wétan Museum Seni ing Forest Park. Raksasa lumaku-liwat Flight Cage ana Smithsonian Institution kang pameran ing Adil.

Saliyane ing ndhuwur, kapan pameran donya pungkasan? 1984

Kajaba iku, apa sing isih ana ing Pameran Donya 1904?

Museum Seni St Louis dibangun kanggo Pameran donya. Iku salah siji saka mung bangunan sing tetep minangka sing gedhe-gedhe liyane padha dibangun saka plester saka paris.

Pira regane Pameran Dunia 1904?

Bangunan, dibangun ing a biaya saka $525,491, dowo liwat rong puluh telu hektar lan dipamerake produk tetanèn saka limalas negara lan patang puluh loro negara.

Popular dening topik