Apa Marines nelpon omah sawise Crucible?
Apa Marines nelpon omah sawise Crucible?
Anonim

Sawise rekrut wis rampung ing Crucible lan entuk gelar, sing anyar Marinir mung diijini nggawe pribadi telpon utawa nggunakake Internet sajrone kamardikan ing basis ing dina Minggu lan Kamis sadurunge lulus ing dina Jumuah.

Ngelingi iki, apa rekrut Marine njaluk nelpon ngarep?

Anyar kabeh Rekrutmen marine nggawe telpon nelpon ngarep sawise teka ing Rekrut Depot. Tujuan tunggal saka telpon pisanan iki nelpon iku kanggo ngabari kulawarga sing rekrut wis teka kanthi slamet.

apa kabeh Marines liwat crucible? Ing Crucible yaiku tes saben rekrut kudu liwat dadi a Marine. Iku tes saben merekrut fisik, mental lan moral lan minangka pengalaman sing nemtokake latihan rekrut. Ing Crucible njupuk Panggonan liwat 54-jam lan kalebu pangan lan turu nyabut lan liwat 45 mil saka marching.

Dadi, apa sing kedadeyan sawise Marines crucible?

Saiki, Marinir entuk elang, globe lan jangkar sawise ngrampungake Crucible sajrone latihan rekrut minggu kaping 11. Ing Crucible yaiku 54 jam latihan pertempuran, sajrone para rekrut turu sithik amarga diluncurake serangan simulasi dina lan wengi.

Apa rekrut entuk surat nalika Crucible?

Marinir anyar bisa nelpon pribadi lan nggunakake Internet sak kamardikan ing basis ing Minggu sawise Crucible, dina Setu lan Minggu sabanjure, lan dina Kemis sadurunge wisuda. Carane nindakake Aku ngirim sandi recruit mail? Rekrut bakal ngirim layang pisanan ngarep 7-9 dina sawise padha teka ing MCRD Parris Island.

Popular dening topik