Apa sing njalari sampeyan pancing setrika?
Apa sing njalari sampeyan pancing setrika?
Anonim

Awak ndhuwur ngalangi utawa ngganggu dalan klub menyang bal. Sing paling umum alesan pemain macet punika, padha ora nyimpen penyelundupan lan klub ing ngarepe dodo lagi nguripake maneh lan liwat. Nalika klub tilase awak ndhuwur ing cara mudhun, tangan kudu loncat karo muter awak clubhead liwat kanggo waras.

Semono uga, kok aku narik hooking bal golf?

Yen iku a narik, ana rong kemungkinan alasan apa ing bal wiwit ngiwa: 1) awak lan clubface ngarahke ngiwa saka target ing alamat, kang dipun promosiaken an dalan metu-metu; utawa 2) sampeyan ngarahake kanthi bener nanging clubface ditutup banget ing titik kontak.

Uga Ngerti, kok aku narik kabeh nembak wesi sandi? Alasan paling umum kanggo konsistensi narik iku posisi bal miskin. Yen bal banget maju, clubface bakal nuding ing sisih kiwa ing dalan liwat. Kanthi agêng wesi ing tangan nyetel werni ing tengah sikap lan priksa manawa sternum iku liwat ing alamat.

Iki, apa genggeman sing kuwat nyebabake pancing?

Kanggo golfers sing perjuangan karo pesawat werni overdrawing, kita kerep ndeleng a genggeman sing diuripake adoh banget saka target - umume dikenal minangka "kuwatgenggeman. Jenis iki genggeman bisa asring nutup (lan de-loft) clubface kakehan ing hubungan kanggo path ayunan lan target ing impact, anjog menyang dreaded bebek-pancing.

Apa sing nyebabake pancing?

A bener pancing ing golf punika dijupuk sing wiwit metu ing sisih tengen target (kanggo pemain tangan tengen) utawa wiwit langsung, nanging banjur kurva bali ngiwa. Iki disebabake dening kombinasi path klub liwat impact lan pasuryan alignment ing impact.

Popular dening topik