Bab lan Paragraf:

Kepiye carane dadi luwih apik ing tackling lapangan terbuka?
Kepiye carane dadi luwih apik ing tackling lapangan terbuka?
Anonim

Ringkesan Teknik Tackling Lapangan Terbuka:

  1. Njupuk ngarepke apik kanggo bal-balan.
  2. Mlaku ing kontrol.
  3. Titik ngarahake mesthi ana ing njero pinggul operator bal.
  4. Dadi pinter, ngerti lan ngerti ngendi bantuan sampeyan lapangan.
  5. Tim nguber iku paling apik wangun saka mbukak lapangan tackling.

Dadi, kepiye carane aku bisa luwih apik ing tackle ing bal-balan?

Teknik Tackling sing bener

  1. Alon mudhun.
  2. Nonton Torso Dheweke Sawise sampeyan nggambarake operator bal, entuk posisi sing positif lan siap. Watch hips nalika nyoba nyegat.
  3. Njupuk Low.
  4. Tansah sirahmu.
  5. Gunakake Sikil.
  6. Bungkus Iku.
  7. Ngumpul.
  8. Disiapake kanggo momen paling gedhe kanthi nguwasani sing cilik ing lapangan.

Kapindho, apa tackle lapangan terbuka? Mbukak-lapangan tackle minangka tackle sing paling angel ditindakake ing bal-balan, nanging sing paling penting nyegat ing bal-balan. Yen sampeyan kantun a mbukak lapangan tackle, pemain lawan bisa ngetung. Mbukak-lapangan tackles utamané kanggo mburi pertahanan. Siji pamindhahan sampeyan bisa menehi skor.

Ing kene, apa cornerbacks ngatasi?

A pojok mburi (CB) minangka anggota saka backfield pertahanan utawa sekunder ing bal-balan gridiron. Cornerbacks panutup panrima paling wektu, nanging uga blitz lan defend marang muter mlaku nyerang kuwi minangka nyapu lan mbalikke. Dheweke nggawe turnovers liwat tackles hard, interceptions, lan deflecting pass maju.

Apa tegese tackle in space?

Kiwa nyegat asring" muter ing angkasa, " tegesipun rusher pinggiran bakal miwiti saka dicokot njaba lan menyang tackle kang ngiwa, lan banjur nyoba kanggo mbukak watara loro-lorone saka nyegat. Tackles yaiku antarane pemain mbayar paling dhuwur ing tim bal-balan.

Popular dening topik