Stephen Curry pindhah menyang ngendi?
Stephen Curry pindhah menyang ngendi?
Anonim

Oakland

Kajaba iku, ing ngendi Stephen Curry pindhah?

Bintang pejuang Steph Curry paling licik ngalih bisa uga wis metu saka pengadilan. Ing wulan Juni, dheweke lan garwane, Ayesha, tuku omah gedhong $ 31 yuta kanthi tenang ing Atherton, California, lapor Variety. Iki minangka omah sing paling dibayar ing Bay Area ing taun 2019, miturut laporan kasebut.

Kajaba iku, apa Stephen Curry pindhah menyang San Francisco? Steph Kari nggunakake kontrak limang taun, $ 200 yuta - lan dheweke nggunakake uga - kanggo lay sawetara werna anyar ing Atherton. Para Warriors punika obah menyang Chase Center ing San Fransisco mangsa iki, supaya iki digs Atherton bakal sijine ing Kari luwih cedhak karo kantor anyar.

Sabanjure, bisa uga ana sing takon, ing negara apa Steph Curry manggon?

Stephen Curry ana lair Wardell Stephen Kari II ing Akron, Ohio tanggal 14 Maret 1988, nanging umume tuwuh ing Charlotte, North Carolina.

Ing endi Steph Curry manggon ing San Francisco?

Minangka J.K. Dineen saka The San Fransisco Chronicle nyerat: kari ngagetake munggah condo ing Four Seasons Private Residences ing 706 Mission St., Opening menara anyar ing Juni tengen Yerba Buena Center for the Arts.

Popular dening topik