Tim NBA endi sing diduweni dening Michael Jordan?
Tim NBA endi sing diduweni dening Michael Jordan?
Anonim

Ing Hornets saingan ing National Basketball Association (NBA), minangka anggota saka Liga Konferensi W├ętan Divisi Tenggara. Tim kasebut umume diduweni dening legenda NBA Hall-of-Fame Michael Jordan, sing entuk kapentingan kontrol ing tim kasebut ing taun 2010.

Pitakonan uga, pira tim NBA sing diduweni Michael Jordan?

30

Kajaba iku, sapa sing duwe liga NBA? Dhaptar pemilik tim NBA

Waralaba Pemilik Utama Diduweni Wiwit
Boston Celtics Wyc Grousbeck 2002
Brooklyn Nets Joseph Tsai 2019
Charlotte Hornets Michael Jordan 2010
Chicago Bulls Jerry Reinsdorf 1985

Uga Ngerti, apa Michael Jordan isih duwe Wizards?

Sawise pensiun saka Chicago Bulls ing awal 1999, Michael Jordan dadi Washington tukang sihir' presiden operasi basket uga pemilik minoritas ing Januari 2000. Ing September 2001, Yordania metu saka pensiun nalika umur 38 kanggo main kanggo Washington.

Pira saka Charlotte Hornets sing diduweni Michael Jordan?

Forbes sadurunge kira-kira Yordania diduweni 90% saka Hornets waralaba.

Popular dening topik