Bab lan Paragraf:

Carane mateni borers zucchini?
Carane mateni borers zucchini?
Anonim

Kontrol lan Nyegah

  1. Yen sampeyan nyekel wong-wong mau VERY awal, sampeyan bisa kanthi manual mbusak squash anggur pengeboran.
  2. Utawa, yen sampeyan ndeleng bolongan mlebu lan "sawdust", coba lebokake kabel lan benang liwat batang kanggo sawetara jarak mateni larva ing njero.
  3. Sprinkle bumi diatomaceous watara stalks nalika squash wit anggur cilik.

Uga ngerti, insektisida apa sing mateni penggerek anggur squash?

Jeneng umum bahan aktif sing efektif nglawan squash vine borers yaiku: carbaryl, permethrin, bifenthrin lan esfenvalerate. Yen potong sampeyan isih kasil diserang dening penggerek, sampeyan bisa nyoba kanggo mateni ing pengeboran ing njero anggur. Elinga yen sampeyan ora bisa nyimpen tanduran kasebut.

Uga Ngerti, bakal bumi diatomaceous mateni borers Vine squash? ya wis. Nanging ora banget efektif, lan ora bisa digunakake yen lagi dilindhungi ing njero anggur.

Dadi, kepiye sampeyan nglindhungi zucchini saka hama?

Tutupen sampeyan zucchini tanduran karo lapisan siji saka wulu hortikultura minangka alangi kanggo kewan omo. Tahan ing panggonan kanthi watu lan kumpulake bulu ing sangisore watu kanggo nggawe pinggiran sing nyenyet lan kuwat ing lemah. Copot nalika squash wiwit kembang kanggo ngidini tawon akses kanggo polinasi.

Apa penggerek anggur squash nyerang timun?

Kabeh squash tetanduran bisa rentan kanggo squash vine borers, nanging sawetara host favorit kalebu Hubbard squash, kabeh jinis zucchini, waluh, lan labu. Penggerek anggur squash ora biasane nyerang timun lan melons, nanging yen sampeyan ndeleng tandha marang-dongeng, njupuk dipikir ing dhasar saka Asal-Usul.

Popular dening topik