Apa tegese Ceili ing basa Gaelik?
Apa tegese Ceili ing basa Gaelik?
Anonim

ceilidh. Wong Skotlandia Gaelik tembung tegesipun riko, digunakake kanggo tegese kumpul sosial karo musik, nyanyi, lan asring nari.

Semono uga, wong takon, apa tegese jeneng Ceili?

tari tradisional Celtic; langsing. POPULARITY: 29047. Ceili minangka cah wadon jeneng nduweni asal-usul Gaelik. Ing tegesipun saka Ceili iku "ramping". Gegandhengan karo jeneng Kaylee lan bisa uga asale saka Gaelic jeneng kanggo tari sosial tradisional.

Sampeyan bisa uga takon, kepiye ngucapake ceili ing basa Irlandia? Transkripsi utawa cara ngucapake jeneng pisanan KAY-lee Irish Tari Nanging, a ceili bisa dianggep minangka tari kelompok sing ditindakake ing pagelaran utawa kompetisi.

Ing kene, apa ceili Irlandia?

A cèilidh (pengucapan Gaelik Skotlandia: [ˈkʲʰeːl?]) utawa céilí (Irish pronunciation: [ˈceːlʲiː]) iku basa Skotlandia utawa Irish kumpul sosial. Ing wangun sing paling dhasar, mung tegese kunjungan sosial.

Piye carane ngucapake ceilidh ing basa Gaelik?

ceilidh

  1. PRONUNCIATION: (KAY-lee)
  2. MAKNA: kata benda: Pakumpulan sosial, biasane nglibatake musik rakyat, tari, lan crita.
  3. ETIMOLOGI SAKA TEMBUNG: Saka Scottish Gaelic ceilidh lan Irish célidhe (kunjungan), saka Old Irish céile (companion).
  4. PENGGUNAAN: "'Aku krungu sampeyan ana ing ceilidh wingi,' ujare Priscilla.
  5. PIKIR kanggo dina iki:

Popular dening topik