Apa Tom Cruise bener mabur ing Top Gun 2?
Apa Tom Cruise bener mabur ing Top Gun 2?
Anonim

Ya lan ora. Tom tresna kanggo nindakake stunts dhewe, lan kebak saged mabur pesawat pribadi - nanging sawetara saka jet tempur ing Top Gun terusan mung bisa piloted dening aviator karo pengalaman militèr.

Sabanjure, bisa uga takon, apa Tom Cruise mabur ing Top Gun 2?

Tom Cruise nuntun tampilan mburi babagan carane teater jet tempur teka bebarengan kanggo film anyare, Top Gun: Maverick, metu 26 Juni, 2020. Cruise, sing jelas duwe pengalaman ing alam iki, nduweni peran penting kanggo mbantu para aktor enom supaya bisa nggunakake pengalaman edan mabur jet tempur.

Kajaba iku, pesawat apa ing Top Gun 2? Ing Top Gun, Aviator Angkatan Laut Amerika Serikat Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) lan Nick "Goose" Bradshaw (Anthony Edwards) mabur F-14A Tomcats ing urutan pambuka. Model khusus iki pisanan dikenalaké ing taun 1970, kanthi upgrade utama pisanan ditindakake ing taun 1987, kurang saka setahun sawisé. Top Gun kang Mei 1986 release.

Sabanjure, bisa uga takon, apa Tom Skerritt ing film Top Gun anyar?

Nalika Kelly McGillis bisa uga ora dijaluk mbaleni peran saka aktor klasik Tony Scott, anyar wawancara karo aktor sing diakoni Tom Skerritt menehi saran sing bakal teka "Top Gun: Maverick" bisa uga nampilake karakter saka '86 wayang.

Apa Tom Cruise mabur f18?

Ora mung nindakake Angkatan Laut ngidini Tom Cruise lan perusahaan kanggo nggawe film ing operator pesawat USS Theodore Roosevelt lan USS Abraham Lincoln, nanging uga miber F / A-18E lan F / A-18F Super Hornets kanggo film kasebut. Sistem kamera kokpit digunakake kanggo Top Gun: Maverick.

Popular dening topik