Bab lan Paragraf:

Kepiye cara ngaktifake SAP ing Comcast?
Kepiye cara ngaktifake SAP ing Comcast?
Anonim

Aktifake SAP Nalika Nonton Acara

  1. Nalika nonton video layar wutuh, penet panah mudhun ingXfinity remot.
  2. Pencet tombol kiwa kanggo pindhah menyang SAP tombol banjur pencet OK.
  3. Nalika sampeyan milih SAP tombol, sampeyan bakal weruh panel AudioOptions lan kabeh trek audio kasedhiya kanggo program sing lagi nonton.

Njaga iki, carane aku nggunakake SAP ing Comcast?

Kanggo ngakses Setelan Basa Audio:

  1. Pencet tombol xfinity ing remot sampeyan.
  2. Sorot Setelan (lambang gear) banjur pencet OK ing remot.
  3. Sorot Basa banjur pencet OK ing remot.
  4. Gunakake panah mudhun ing remot kanggo nyorot Secondary AudioProgramming (SAP). Pencet OK kanggo nguripake utawa mateni SAP.

Kapindho, kepiye carane ngaktifake SAP ing Comcast x1? Tekan ing xfinity tombol ing remot.Sorot Setelan (lambang gear) lan penet OK ing remot.Sorot Setelan Piranti banjur pencet OK ing remot. Gunakake panah mudhun ing remot kanggo nyorot Audio banjur pencet OK.

Ngelingi iki, kepiye carane mateni SAP ing Comcast?

Pencet tombol panah tengen kanggo nampilake pilihan basa trek. Opsi sing kasedhiya yaiku "Inggris" lan "Spanyol." Inggris minangka basa utami kanggo trek audio, nanging "Spanyol" minangka standar kanggo kabeh SAP trek audio. Sorot "Inggris", banjur pencet "OK/SEL" kanggo mateni SAP audio.

Kepiye carane ngganti basa ing Xfinity TV?

Kanggo ngganti basa Pemrograman Audio Sekunder (SA):

  1. Pencet tombol Menu ing remot kontrol.
  2. Pilih Setelan.
  3. Pilih System.
  4. Pilih Basa.
  5. Pilih Basa Audio.
  6. Pilih Inggris Preferred utawa Spanish Preferred.

Popular dening topik