Pira poin fantasi sing ditampa Derek Henry?
Pira poin fantasi sing ditampa Derek Henry?
Anonim

Fantasi Tracker: Deleng kabeh 47.8 TCTerms Fantasi saka Derrick Henry ing minggu 14 - NFL Videos.

Ngelingi iki, pira sing digawa Derrick Henry?

Derrick Henry dadi pemain pisanan ing sajarah NFL sing cepet-cepet paling sethithik 180 yard ing telung musim reguler utawa game postseason berturut-turut, lan wis direkam 30-plus nggawa ing telung game langsung.

Kajaba iku, apa posisi Derrick Henry? Mlayu bali

iku Derrick Henry a rb1?

Henry mimpin liga ing cepet-cepet mangsa pungkasan karo 1, 540 meter lan 16 touchdowns ing 303 kaleksanane. Dheweke uga mimpin NFL kanthi 446 yard lan rong touchdown ing postseason. Punapa mawon, Henry bakal disusun minangka elit RB1 mangsa sabanjuré, nanging tetep ing Tennessee bisa dadi sing paling apik kanggo Nilai Fantasi.

Carane gedhe iku RB Derrick Henry?

Karir profesional

dhuwur Bobot Ukuran tangan
6 ft2 58 ing (1,90 m) 247 lb (112 kg) 8 34 ing (0,22 m)
Kabeh nilai saka NFL Combine

Popular dening topik