Pira tenaga jaran sampeyan kudu narik pemain ski?
Pira tenaga jaran sampeyan kudu narik pemain ski?
Anonim

Kanggo narik pemain ski utawa tabung, sampeyan kudu goleki paling ora 150 HP motor, lan liyane luwih apik.

Kanthi cara iki, carane cepet prau kudu pindhah kanggo narik pemain ski?

A Tutul Cahya Nalika narik munggah a tukang ski utawa boarder, mboko sithik nggawa throttle maju supaya ora bodho utawa njabut tali metu saka tangan. Sawise ing pesawat, wakeboarders luwih seneng prau kacepetan antarane 18 kanggo 22 mph, nalika slalom banyu-tukang ski bisa karo kacepetan antarane 25 kanggo 36 mph.

Kajaba iku, motor 75 hp bakal narik pemain ski? A 75 hp motor bakal narik skiers ora masalah. Sing utama badhe duwe prop liya paling sethithik 2 pitchs luwih murah kanggo mbantu sampeyan menehi daya luwih akeh narik padha munggah.

Pitakonan uga, bakal 90 hp narik pemain ski?

Prau ponton kanthi mesin 70 tenaga kuda cukup kanggo tabung. Ing tingkat kasebut, sampeyan bisa uga bisa munggah ing ski, nanging 90 HP ngawula sampeyan luwih apik. lan 90 hp bisa uga cukup kanggo prau 20-mlaku kanggo narik pemain ski, nanging sampeyan kudu mesin liyane kanggo ski konco prau 26-mlaku.

Carane cepet prau ponton 200 hp?

Kacepetan rata-rata sing apik yaiku sekitar 22mph (35 kilometer). Barefoot - Blog iki menehi rumus sing migunani kanggo wong-wong ing AS. Njupuk bobot ing kilogram lan dibagi 10. Banjur nambah 20. Dadi yen sampeyan lagi 200 pound, sampeyan lunga kanggo 20mph, banjur nambah 20, kang tegese 40mph.

Popular dening topik