Tindakan apa sing kudu ditindakake nalika nyusul kapal listrik liyane?
Tindakan apa sing kudu ditindakake nalika nyusul kapal listrik liyane?
Anonim

Yen sampeyan nyusul prau daya liyane (B) saka buritan (saka mburi) sampeyan minangka kapal sing menehi dalan (A) lan ora duwe hak. Sampeyan kudu njupuk tindakan awal lan substansial supaya adoh saka prau liyane kanthi ngganti Panjenengan kacepetan lan mesthi.

Uga takon, apa sing kudu sampeyan lakoni nalika ngoperasikake kapal sing digerakake listrik dicekel kapal layar?

Overtaking: Ing prau sing nyusul liyane prau yaiku cara menehi prau, preduli saka apa iku a prau layar utawa a daya-kapal sing didorong. Ing kapal sing ditundhung tansah stand-on prau.

Siji uga bisa takon, apa prau sing dibutuhake kanggo njupuk tindakan awal lan substansial? Kapal sing menehi dalan: Kapal sing kudu tumindak awal lan substansial supaya adoh saka kapal liyane kanthi mandheg, alon-alon, utawa ngganti dalan. Aja nyabrang ing ngarepe prau liyane. Sembarang owah-owahan mesthi lan / utawa kacepetan kudu cukup gedhe supaya bisa katon ing prau liyane.

Kapindho, apa sing kudu kedadeyan nalika nyusul kapal liyane?

nyusul a Power-Driven prau. prau A punika nyusul lan minangka cara menehi prau. prau A kudu jotosan siji jeblugan cendhak lan ganti dalan menyang starboard, utawa jeblugan rong jeblugan cendhak lan ganti dalan menyang port, lan prau B kudu bali sinyal swara padha (s) kanggo nuduhake pangerten.

Kapal endi sing menehi dalan?

Overtaking: Kapal sing pengin nyusul yaiku Kapal Give-Way. Kapal sing dicekel yaiku Ngadeg- Ing Kapal. Ing Ngadeg-On Vessel njaga mesthi lan kacepetan. Kapal Give-Way kudu njupuk tindakan awal lan substansial kanggo nyegah Ngadeg- Ing Kapal.

Popular dening topik