Pira regane BASE jumping parachute?
Pira regane BASE jumping parachute?
Anonim

A parachute digawe utamané kanggo BASE jumping biaya antarane $1, 200 lan $ 1, 500. BASE jumper kudu ngatasi loro alangan utama: dhuwur kurang lan jarak obyek BASE.

Dadi, kepiye cara kerja parasut BASE jumping?

"BASE" minangka akronim sing tegese papat kategori obyek tetep sing bisa digunakake mlumpat: bangunan, antena, bentang, lan bumi (tebing). Peserta metu saka obyek tetep kayata tebing, lan sawise tundha freefall opsional, pasang parasut kanggo alon mudhun lan tanah.

Salajengipun, apa lompat BASE paling murah? Baumgartner uga nyetel rekor donya kanggo lompat BASE paling murah, nalika dheweke mlumpat 29 meter (95 kaki) saka tangan patung Kristus Penebus ing Rio de Janeiro.

pira regane parasut?

Senajan kit lengkap saka parasut bisa mbukak babagan $ 2, 000 ing mburi kurang (digunakake) kanggo $ 10, 000 ing dhuwur mburi kanggo anyar, negara-saka-saka-gambar kit, yen rencana ing nindakake akèh mundhak liwat sawetara taun sabanjuré, sampeyan bisa nyimpen sawetara dhuwit cara iki. Langsung ing wilayah murah.

Kepiye carane sampeyan mlebu ing base jumping?

Kawitan iku pisanan. Miwiti skydiving. Sampeyan butuh 150-200 skydives kanggo njupuk sing pertama BASE jumping mesthi.

Carane njaluk menyang BASE Jumping

  1. Katrampilan lan akurasi kanopi.
  2. Penyebaran sing konsisten lan stabil.
  3. Ngembangake freefall lan kesadaran awak.
  4. Ngerti peralatan sampeyan.
  5. Aja lali kanggo nggawe ton kanca!!

Popular dening topik