Apa sing ditindakake Antonio Brown kanggo didenda?
Apa sing ditindakake Antonio Brown kanggo didenda?
Anonim

coklat ngirim surat ing akun Instagram saka manajer umum Mike Mayock sing ujar manawa dheweke didenda $ 40.000 kanggo anané unexcused saka laku ing 18. Agustus lan $ 13.950 kanggo nglewati nglewati ing Winnipeg 22. Agustus. coklat wis wis musim pisanan sing penting karo Raiders sadurunge main game.

Dadi, kenapa Antonio Brown didenda dening Raiders?

Raiders' Antonio Brown Kacarita didenda Sawise Altercation karo GM Mike Mayock. Oakland Raiders duwe didenda panrima sudhut Antonio Brown jumlah undisclosed dhuwit sawise confrontation karo general manager Mike Mayock sak laku Rebo, miturut ESPN kang Ed Werder.

Sareh, apa Antonio Brown ngandika bab Raiders? coklat diterangno nyoto kang kanggo NFL Network kang Ian Rapoport: "Marang kula ora teka ing ana. Bad jenengku. Banjur teka karya, menehi loro makalah sawise konferensi penet. Ora dijamin ora cara."

Salajengipun, pitakonan punika, apa Antonio Brown apologize kanggo?

Antonio Brown Nyuwun Pangapunten 'Inexcusable' Prilaku, Kepengin 'Liyane Peluang' Free-agen panrima sudhut Antonio Brown njupuk kanggo Instagram ana kanggo kurban a nyuwun pangapunten prilaku "inexcusable" ing sasi anyar.

Pira latihan sing ora ditindakake Antonio Brown?

Brown kang bundhas dipeksa wong kanggo kangen 10 saka 11 kamp latihan laku karo Raiders. Tanggal 9 Agustus, dheweke ngajokake keluhan supaya tetep nganggo helm lawas sanajan dilarang, ngancam pensiun saka bal-balan yen dipeksa nganggo helm anyar.

Popular dening topik