Sepira dhuwure suket fescue bakal tuwuh?
Sepira dhuwure suket fescue bakal tuwuh?
Anonim

Nalika ditinggal piyambak, fescue dhuwur bisa tuwuh nganti 48 inci dhuwur ing taun. Iki bisa uga ora dadi masalah ing tengah pekarangan sing gampang dipotong, nanging yen sampeyan ora ngethok utawa motong area liyane, kayata ing saubengé wit utawa kothak layang, suket bisa katon metu saka kontrol cepet.

Salajengipun, sepira cepet fescue dhuwur tuwuh?

Nalika ditanam ing musim gugur, fescue dhuwur biasane germinates ing patang kanggo 14 dina. Akeh faktor sing mengaruhi kacepetan germination, kalebu pH lemah, suhu lan jadwal mbanyoni. Fescue dhuwur tuwuh paling apik ing lemah kanthi pH 5,8 nganti 6,5, nanging bisa ngidinke tingkat pH lemah 4,7 nganti 8,5.

Saliyane ing ndhuwur, kepiye fescue dhuwur tuwuh? Fescue dhuwur ora mrodhuksi rimpang cendhak nanging nduweni pakulinan wutah jinis bunch - nyebar utamané dening tillers erect. Tillers individu, utawa stems, mungkasi ing inflorescence, tekan 3 kanggo 4 kaki ing dhuwur, lan duwe godhong basal amba, ijo peteng. Wilah godhong nggilap ing sisih ngisor lan serrated ing pinggir.

Tetep dipikirake iki, sepira dhuwure suket fescue?

Profil Tall Fescue Grass Plant

Jeneng botani Festuca arudinacea
Jinis Tanduran Perennial
Ukuran diwasa 4 nganti 12 inci dhuwur
Paparan Srengenge Srengenge utawa iyub-iyub
Jinis Lemah Bisa tuwuh ing paling lemah; luwih milih lemah lempung sing apik

Apa fescue dhuwur katon kaya crabgrass?

Fescue dhuwur iku suket perennial kanthi cepet lan ora bisa dikendhaleni sing biasane tuwuh ing clumps ing tengah pekarangan. Crabgrass iku werna ijo cahya lan biasane tuwuh ing rumpun ing pinggir pekarangan utawa ing wilayah sing tipis.

Popular dening topik