Apa bisa mangan branzino nalika meteng?
Apa bisa mangan branzino nalika meteng?
Anonim

NHS saiki nyaranake wanita ngandhut ora mangan hiu, swordfish lan marlin amarga padha ngandhut tingkat dhuwur saka merkuri. Wong wadon meteng uga kudu mbatesi rong porsi dogfish (utawa rock salmon), iwak segara, segara bream, turbot, halibut lan crab.

Ing babagan iki, iwak apa sing bisa dipangan nalika meteng?

paling apik iwak kanggo Mangan Sajrone Meteng Jinis populer kayata lele, kerang, kod, kepiting, pollock, salmon, kerang, udang, nila, trout, lan tuna kaleng kabeh ora mung aman. iwak, nanging sehat iwak kanggo mangan nalika meteng.

Uga, apa aman mangan kepiting nalika meteng? Nuduhake ing Pinterest Masak kepiting punika aman kanggo mangan ing moderat. Miturut rekomendasi 2017 saka US Food and Drug Administration (FDA) lan Badan Perlindungan Lingkungan (EPA), masak kepiting iku salah siji saka pilihan laut paling apik kanggo mangan nalika ngandhut. A meteng wong wadon ora kudu mangan mentahan kepiting, nanging.

Semono uga, wong-wong takon, apa bass laut duwe merkuri sing dhuwur?

iwak dhuwur ing Mercury Mangan telung porsi utawa kurang saben sasi (wanita ngandhut lan bocah cilik kudu nyingkiri iki): Bluefish. Kerapu. Bass segara (Cili)

Apa sing kedadeyan yen sampeyan mangan iwak pedhang nalika ngandhut?

Mercury dikonsumsi sak meteng wis disambung kanggo telat pembangunan lan karusakan otak. Sampel jinis iwak iki kalebu hiu, iwak pedhang, king mackerel, lan tilefish. Jinis iwak iki asring ditemokake ing bagean deli ing toko kelontong sampeyan. Kaleng utawa rak-aman ngrokok panganan laut biasane nggoleki mangan.

Popular dening topik