Suwene sampeyan nggodhog mouthguard Nike?
Suwene sampeyan nggodhog mouthguard Nike?
Anonim

Nggawa banyu kanggo godhok rolling. Mbusak banyu saka sumber panas. Ayo banyu ngadeg kanggo 30 detik, banjur placemouthguard ing banyu kanggo 60 detik. Aja ngluwihi 60 detik.

Wong-wong uga takon, kepiye carane nggawe mouthguard?

Panggonan ing mouthguard ing tutuk kanggojamur iku. Tekan ing mouthguard marang untu karo driji lan cokotan mudhun entheng. Tarik penjaga sing luwih kenceng menyang untu kanthi nyelehake ilat ing payon tutuk lan nyedhot hawa lan banyu metu.

Kapindho, suwene suwene banyu nggodhok? Pusat Kontrol Penyakit AS: "nggodhok bisa digunakake minangka cara ngurangi patogen sing kudu mateni kabeh patogen. Banyu kudu digawa menyang rolling godhokkanggo 1 menit. Ing dhuwur luwih saka 6, 562 kaki (luwih saka 2000 meter), sampeyan kudu godhok banyu suwene 3 menit.”

Kanthi cara iki, suwene sampeyan ninggalake mouthguard ing banyu sing nggodhok?

Nggawa banyu menyang rolling a godhok. Mbusakbanyu saka sumber panas. Ayo banyu ngadeg kanggo 30 detik, banjur sijine mouthguard ing banyu kanggo 60 detik.

Carane nyenyet kudu mouthguard?

pengawal sampeyan kudu pas snug marang upperteeth, tanpa perlu kanggo cokotan utawa clench ingmouthguard… Yen sampeyan kudu cokotan utawa clench kanggo njaga mouthguard ing panggonan, Panjenengan mouthguard ora cocog kanthi bener. Maneh, sampeyan mouthguard kudu tetep aman lan tightly ing untu ndhuwur tanpa rontog utawa shifting.

Popular dening topik