Apa sampeyan bisa mangan butternut squash sing durung diwasa?
Apa sampeyan bisa mangan butternut squash sing durung diwasa?
Anonim

Iku gampang banget kanggo overplant squash mangsa, utamané macem-macem kaya butternut. Sing butternut squash vines gawé kaya edan. Sampeyan bisa gampang mungkasi munggah karo 30 diwasa squash lan isih duwe sawetara ijo cilik teka ing. Yen kowe duwe turah mbrawah saka butternut squash, seneng wong ijo uga kanthi mateng.

Kajaba iku, sampeyan bisa mangan squash sing durung diwasa?

Cara sampeyan bisa nggunakake a squash iku telas, apa iku diwasa utawa durung diwasa – lan apa iku pepo utawa moschata utawa spesies liyane. Sampeyan bisa digunakake ing resep-resep manis - nggunakake sembarang durung diwasa sing kaya zucchini ing roti zucchini, lan nggunakake sembarang sing diwasa kaya waluh ing pai waluh.

Sabanjure, pitakonan, apa sampeyan bisa mangan labu butternut cilik? Ok, dadi sawetara squashes-kaya butternut lan kabocha-kudu dikupas sadurunge kowe mangan wong-wong mau. Nanging varieties tartamtu, utamané ing luwih cilik kaya acorn lan delicata, duwe kulit sing luwih alus, luwih lembut, mula kowe ora usah repot-repot peeling; mung mangan wong-wong mau.

Semono uga, sing ditakoni, apa bisa mangan labu butternut sing durung mateng?

Squash mangsa unripe rasa beda saka mateng, nanging sampeyan bisa nambani durung mateng, dikupas butternut kaya mangsa panas squash karo apik asil. Preferensi pribadiku yaiku ngethok kembang mengko tinimbang ditinggal durung mateng woh berkembang. Iki bisa dipangan mentahan utawa diiseni lan dimasak (metode sing dakkarepake yaiku keju krim lan chive).

Nalika sampeyan bisa mangan butternut squash?

Butternut Squash Dhasar Toko kelontong sampeyan bisa nggawa butternut squash saben taun, nanging puncak musim panas nganti pungkasan musim gugur. Ing squash sacara teknis minangka woh amarga ngandhut wiji, lan daging lan kulite dadi kuning lan oranye nalika mateng.

Popular dening topik