Apa makna impene Hassan?
Apa makna impene Hassan?
Anonim

Ing esuk turnamen, Hassan enggo bareng a ngimpi karo Amir. Ing ngimpi iku bab monster miturut omongane uwong lan carane bebarengan padha nduduhake wani, Persahabatan, lan Kepemimpinan lan mbuktekaken kanggo wong sing aman kanggo nglangi ing tlaga.

Kajaba iku, apa pentinge impene Hassan?

Ing wigati saka ngimpi foreshadows apa sing bakal kelakon lan dheweke kalebu ing titik iki amarga iki tengen sadurunge Hassan kelangan kesuciane. Ing ngimpi ndadekake acara liyane ing plot katon luwih peteng.

Saliyane ing ndhuwur, apa sing diwakili impen ing The Kite Runner? Ing novel kasebut, impen cenderung foreshadow acara sing bakal teka lan luwih nerangake acara sing wis kedadeyan. Ngimpi mbangun karakter ngarep-arep kanggo dadi soko padha bakal tau entuk.

Uga, apa sing dilambangkan The Kite Runner?

layangan. Ing layangan dadi pralambang kabegjane Amir uga lupute. Recollections sawise sing nggambarake ing layangan minangka tandha ngiyanati Hassan. Amir nindakake ora mabur a layangan maneh nganti dheweke nindakake dadi karo Sohrab ing pungkasan novel.

Apa makna impene Amir ing Bab 7?

BAB 7 Ringkesan. Hassan ngandhani Amir ing esuk turnamen layangan sing wis a ngimpi. Ing ngimpi, lagi ana ing Ghargha Lake karo ewu wong, nanging ora ana sing nglangi, amarga ana monster teka ing tlaga.

Popular dening topik