Apa ukuran meja pub?
Apa ukuran meja pub?
Anonim

Tabel pub, uga disebut bar tabel, ngukur watara 42 inci dhuwur. Nalika milih kursi kanggo koordinasi karo a meja pub, Dhuwur kursi kursi kudu ngukur 10 nganti 12 inci kurang saka dhuwur meja.

Kanthi cara iki, apa dhuwur rata-rata meja pub?

42 ing

Kapindho, apa tegese meja gaya pub? Pub lan bar tabel lagi mangan tabel jenenge saka perabot restoran komersial sing digunakake ing Inggris pub utawa bar. Syarat pub lan bar meja ora digunakake kanthi konsisten; Nanging, sawetara standar wis ditetepake dening industri Furnitur Amerika Serikat.

Ing kene, apa ukuran standar meja makan?

paling ukuran meja dining fitur a dhuwur antarane 28 lan 30 inci dhuwur, kang cukup papan kanggo paling wong mangan mulyo. Sawetara tabel iku malah minangka cendhak 24 inci, mbutuhake kursi ngisor kanggo Balance lack of dhuwur.

Apa ukuran meja aku kudu?

Umumé, sampeyan kudu ninggalake paling sethithik 12 inci (30cm) ing antarane kursi kursi lan meja. Panganan standar meja dhuwur sawetara saka 28 kanggo 30 inci (71-76cm), kang kudu dicocogake karo dhuwur kursi 18 nganti 23 inci (46–58cm, saka lantai nganti ndhuwur kursi), bangku utawa bangku.

Popular dening topik