Apa Sun Country Airlines duwe app?
Apa Sun Country Airlines duwe app?
Anonim

Ing Negara Sun mobile app iku kabeh babagan nggawe pengalaman dina-of-travel lancar lan gampang. Ing app kasedhiya kanggo diundhuh ing piranti Apple lan Android.

Kajaba iku, kepiye sampeyan mriksa ing Sun Country?

Kabeh penumpang kudu dipriksa ing, salah siji liwat Negara Sun Situs web maskapai, ing loket tiket utawa kios bandara, lan kasedhiya kanggo mlebu ing gerbang keberangkatan paling sethithik 30 menit sadurunge jadwal keberangkatan kanggo penerbangan domestik lan 60 menit kanggo penerbangan internasional.

Kajaba iku, apa Sun Country Airlines duwe WIFI? Nuduhake crita babagan Sun Country Airlines'inflight kab Wi-Fi layanan. Sayange, Sun Country Airlines nindakake ora nawakake inflight wi-fi. Sampeyan uga bisa ngunjungi Sun Country Airlines ing pesawat Wi-Fi layanan kaca layanan pelanggan kanggo ndeleng apa wis menehi informasi tambahan babagan topik iki.

Tetep dipikirake, apa sampeyan entuk tas mriksa gratis karo Sun Country?

Ora ana bagasi dicenthang gratis ing Negara Sun Airlines, supaya yen kowe kudu mriksa malah siji tas, sampeyan kudu nyana kanggo mbayar metu-saka-kantong. Iki nglawan standar industri, ing ngendi akeh tarif kalebu paling ora siji tas dipriksa. Nanging, iki carane Negara Sun Maskapai penerbangan bisa menehi rega sing murah.

Apa terminal Sun Country?

Terminal 2

Popular dening topik