Pira regane whey standar emas ing Costco?
Pira regane whey standar emas ing Costco?
Anonim

Costco Anggota: 5.64lb Nutrition Optimum Standar Emas 100% Whey Protein $ 39.99 - Slickdeals.net.

Wong uga takon, apa Costco ngedol Whey Standar Emas?

Nutrisi Optimal Standar Emas 100% whey Protein- Costco B&[email protected]$34.99.

Uga, iku Whey Standar Emas? WPIs larang kanggo nggunakake, nanging tingkat antarane protein paling apik sing bisa tuku dhuwit. Pramila dheweke minangka bahan pisanan sing diwaca ing Standar Emas 100% whey™ label.

Kanggo Dhukungan Otot & Recovery.

bahan Jumlah Mbantu Dhukungan
Whey Protein 24g Mbangun & Njaga Otot
BCAA 5,5g Endurance & Recovery

Iki, apa bubuk protein paling apik ing Costco?

6 Costco Protein Shake paling apik

  • 1.1 # 1 Pilihan - ngedongkrak High Protein Coklat 8 fl oz Botol.
  • 1.2 Premier 30 g Coklat Protein Shake.
  • 1.3 Orgain Grass Fed Protein Shake, Chocolate Fudge.
  • 1.4 Susu Otot Asli 20 g Protein Shake, Coklat.
  • 1.5 Nutrisi Optimal Gold Standard Whey Protein Whey, Coklat.

Pira regane Premier protein shake ing Costco?

Premier Protein Shakes 11 fl. oz., 18-pack, Costco B&M $ 19,99

Rating: (4.74 saka 5 lintang)
Ulasan: 9, 919 Ulasan Grosir Costco
Jeneng produk: Premier Protein Shakes 11 fl. oz., 18-paket

Popular dening topik