Bab lan Paragraf:

Apa scraps bisa pindhah ing farm cacing?
Apa scraps bisa pindhah ing farm cacing?
Anonim

Apa kanggo Feed cacing ing bin cacing:

  • Nalika sampeyan feed cacing tansah nyoba kanggo nambah bagean witjaksono saka sayuran ijo lan coklat!
  • Ijo: Sayuran lan woh-wohan kethokan, roti, pasta, kopi lan saringan, teabags, materi tanduran mati saka houseplants.
  • Coklat: Kertas, surat sampah, karton endhog kertas, karton, godhong garing.

Babagan iki, apa sing ora bisa dilebokake ing peternakan cacing?

Apa Ora Feed Cacing

  • Daging, balung, lemak lan apa wae sing berminyak utawa berminyak.
  • Produk susu kalebu mentega, krim sing ora nguntungke, susu, endhog wutuh (cangkang endhog ok) lan keju.
  • Saus kaleng, mentega kacang lan panganan olahan liyane.
  • Panganan jeruk kaya lemon, jeruk lan jeruk.
  • Bawang lan papak.
  • Panganan pedhes kayata mrico panas.

Semono uga, apa cacing mangan bubuk kopi? Pengomposan reguler ngasilake panganan sing sehat kanggo tanduran, nanging vermicomposting, utawa kompos kethokan pawon nganggo cacing, enriches kompos malah luwih. Cacing senengane mangan ampas kopi, nanging kurban ing moderat kanggo njaga omah ing tingkat acidity sing tepat.

Uga ngerti, apa aku kudu kanggo farm cacing?

Woh-wohan lan sayuran kethokan, teabags lan warung, kulit endhog ulig, jumlah cilik saka roti utawa pasta, karton lembab lan koran. sampeyan ora overfeeding Panjenengan cacing. Panganan sing ora dipangan bakal mulai mambu lan narik hama sing ora dikarepake. panganan.

Apa cacing bisa mangan kulit pisang?

gedhang minangka cemilan sing apik lan murah kanggo kita lan kita cacing. Sing kulite sing dikarepake kanggo kompos cacing Ora ketompo apa wae bentuke. Aja dilebokake kanthi wutuh minangka woh bakal kamungkinan dadi ora nguntungke ing jumlah wektu iku njupuk ing cacing kanggo njaluk liwat kulit.

Popular dening topik