Pira umur para paraga ing Grave of the fireflies?
Pira umur para paraga ing Grave of the fireflies?
Anonim

Seita Yokokawa punika patbelas taun-lawas protagonis saka Kuburan Kunang-kunang.

Kajaba iku, pira umur Setsuko ing Grave of the fireflies?

14 taun-lawas Seita lan 4 taun-Setsuko lawas manggon karo ibune (Yoshiko Shinohara), Inggris: Veronica Taylor) kanthi nyaman ing Kobe nalika bapake dadi kapten ing Angkatan Laut Kekaisaran Jepang.

Salajengipun, apa Seita mati ing Kuburan kunang-kunang? Dheweke ngisep marmer sing dheweke percaya minangka tetesan woh. Dheweke menehi dheweke 'bola beras' sing pancene mung digawe saka lendhut. Seita cepet-cepet masak, nanging wis kasep: Setsuko mati saka kaliren.

Kajaba iku, apa Grave of the Fireflies crita nyata?

Film kasebut adhedhasar a crita bener. Akiyuki Nosaka kelangan adhine nalika perang amarga kekurangan gizi lan nyalahake awake dhewe amarga dheweke mati. Dheweke nulis "Hotaru no haka" ("A kuburan saka Kunang-kunang") ing taun 1967 kanggo ngrampungake kerugian kasebut.

Apa sebabe kunang-kunang cepet mati?

Adhedhasar crita cekak dening Akiyuki Nosaka, crita iki nyritakake bocah cilik sing jenenge Seita lan adhine, Satsuko, nalika berjuang kanggo urip dhewe sawise omahe ing Kobe rusak nalika pungkasane Perang Dunia II. serangan bom pangeboman Amerika sing njupuk nyawa ibune.

Popular dening topik