Apa Honolulu duwe pesisir sing apik?
Apa Honolulu duwe pesisir sing apik?
Anonim

Ing sisih wétan, permata kaya Lanikai Pantai lan Kailua Pantai Taman yaiku becik pesisir kanggo aktivitas segara. Iki loro lokasi yaiku sampurna kanggo snorkeling, kayaking, boogie boarding, lan selancar angin. Ing jantung saka Honolulu punika Kuwio Pantai Park, a apik titik kanggo break saka lurung-lurung sibuk Waikiki.

Uga, apa Honolulu duwe pesisir sing apik?

ibukutha Hawaii kang Honolulu tengen ing pesisir lan nawakake mil saka pesisir ayu ndawakake loro wetan lan kulon saka wilayah downtown watara pulo Oahu. Sing looking for ombak kanggo surfing, boogie board, utawa bodyboard bakal nindakake luwih apik ing surfing pesisir kaya Sandy Pantai.

Saliyane ing ndhuwur, apa pantai gratis ing Honolulu? Dina iki ora kaya ngono, kabeh Pantai Oahu yaiku gratis kanggo umum, lan aku bisa nonton anakku seneng, muter lan seneng-seneng iki Pantai Oahu! Klub Outrigger Pantai (uga dikenal minangka Colony Pantai) uga minangka papan sing apik kanggo nikmati sunsets Hawaii sing apik.

Kajaba iku, apa pantai sing paling populer ing Honolulu?

Pantai Waikiki, Pantai paling populer ing Oahu Honolulu, Waikiki, tau dadi papan dolanan kanggo bangsawan Hawaii. Ngaso ing wedhi putih utawa njupuk pelajaran surfing karo Diamond Head Crater ing latar mburi.

Pulo Hawaii endi sing duwe pesisir paling apik?

Top 10 pesisir ing Hawaii

  1. Pantai Punalu'u, Pulau Besar [Pulo Hawaii] Foto dening daveynin.
  2. Pantai Besar (Pantai Makena), Maui. Foto dening Peyri Herrera.
  3. Pantai Waikiki, Oahu. Foto dening donpung.
  4. Pantai Poipu, Kauai. Foto dening Robert Linsdell.
  5. Pantai Lanikai, Oahu.
  6. Taman Negara Teluk Hanauma, Oahu.
  7. Teluk Waimea, Oahu.
  8. Polihale State Park, Kauai.

Popular dening topik