Kepiye carane njupuk bal golf saka jamban?
Kepiye carane njupuk bal golf saka jamban?
Anonim

Kanggo njaluk metu, ya, sampeyan bakal kudu narik, lan "muter" ing jamban kanggo njaluk bal kanggo bali metu menyang mangkok. Ing diameteripun saka pipo ora salaras, kajaba iku nemu liwat jamban.. Paling Plumbing saka a jamban, biasane 3-4in ing diameteripun, nanging "trap" ing paling jamban, ana ing ngendi wae saka 1.75in -2.25in..

Kajaba iku, ditakoni, apa sampeyan bisa nyelehake bal golf ing jamban?

Kados ingkang sampun dipunandharaken, wiwit a bal golf punika 1,68 inci utawa luwih, lan minimal trap-cara a jamban punika 1,5 inci, iku uga ora bisa. Yen sampeyan nindakake mung nyelehake a bal ing lan siram, bisa uga nemokake papan sing ora trep kanggo mungkasi saluran pembuangan.

Kapindho, jamban endi sing bisa nyemprotake bal golf? Platform siram TitanĀ® dirancang kanggo nyegah clogs. Iki dhuwur kinerja jamban bisa flush ember bal golf ing siji flush. Nggunakake mung 1,6 galon, Toilet Efisiensi Dhuwur iki ngasilake siram sing luwih cepet lan luwih kuat sing bisa mindhah massa 70% luwih akeh tinimbang norma industri.

Kapindho, carane njaluk bal metu saka jamban?

Njabut Toys saka Toilet

  1. Copot banyu saka mangkuk jamban. Sampeyan bisa nyedhot banyu nganggo cangkir utawa wadhah sing bisa digunakake.
  2. Njupuk mburi dolanan, yen sampeyan bisa ndeleng ing saluran, lan narik metu.
  3. Mancing dolanan metu saka saluran.
  4. Nyemplung WC.
  5. Gunakake auger utawa ula.
  6. Coba de-clogger.

Apa banyu ngrusak bal golf?

Sawise mung rolas jam ing banyu, lapisan paling njaba saka bal golf ngidini banyu kanggo mlebu ing bal. Nanging yen bal golf lungguh ing banyu kanggo wektu sing luwih suwe, permanen karusakan bakal dadi asil. Nalika ora katon saka njaba, iki karusakan kanthi jelas bakal mengaruhi jarak nyopir saka tee.

Popular dening topik