Apa sing nomer paling apik kanggo duwe ing blumbang bal-balan?
Apa sing nomer paling apik kanggo duwe ing blumbang bal-balan?
Anonim

Dene kothak 0-0 yaiku paling apik kanggo duwe awal, kasempatan kanggo menang ing tartamtu slot owah-owahan saindhenging game. 19,1% saka kuartal pisanan rampung karo menang kothak 0-0, 20,9% pungkasan wither 7-0 utawa 0-7, lan 16,4% pungkasan 3-0 utawa 0-3. Yen sampeyan duwe nilai-nilai kasebut, kemungkinan sampeyan njaluk luwih elek saben kuartal.

Wong uga takon, apa nomer paling awon ing blumbang bal-balan?

Loro, lima, wolu, lan sanga isih papat nomer paling awon - padha ora dadi ala kaya sadurunge. Lan nul saiki metu pitu minangka sing paling apik ing papan.

Uga, apa nomer sing paling apik ing lapangan bal-balan? 49ers kanggo nemtokake angka sampeyan pengin ing Panjenengan Super Bowl 54 kothak blumbang. khas nomer bal-balan kaya 0, 7, 4 lan 3 becik, nanging varians mundhak nalika game terus lan skor NFL unik duwe tambah wiwit liga mindhah titik ekstra bali patang taun kepungkur.

Tetep ing tampilan iki, apa nomer paling apik ing blumbang Super Bowl?

Ing setengah, pitu terus dadi nomer begja. Ing pungkasan waktu katelu, nomer papat wiwit narik ahead, karo 4, 0 duwe paling apik kasempatan kanggo menang sawetara hadiah. Kothak sing ngemot 3, 0 - skor final paling kerep kanggo game playoff - menehi kemungkinan dhuwur kanggo snaring hadiah utama.

Apa skor NFL sing paling umum?

Ing paling umum digabungake skor ing NFL punika 41 karo 114 game utawa 4,27% game rampung karo total iki. Kapindho paling umum game total 44 karo 106 game.

Popular dening topik