Pinten wong nglampahi ing pesta Super Bowl?
Pinten wong nglampahi ing pesta Super Bowl?
Anonim

Amerika wis samesthine kanggo nglampahi total $ 14,8 milyar ing pihak Super Bowl, biaya rata-rata $81 saben wong, miturut Federasi Retail Nasional. Wong sing umure 35 nganti 44 gelem mbuwang paling akeh ing pesta: $123.26.

Menapa malih, pinten Amerika nglampahi ing pesta Super Bowl?

Amerika samesthine kanggo nglampahi $17B ing Super Bowl pahargyan.

Kajaba iku, pira regane Super Bowl 2019? Penggemar bal-balan nglampahi milyar Ing éwadéné iki, total ngrancang mbuwang Super Bowl ing Amerika Serikat kira-kira udakara 15 milyar dolar AS 2019.

Ing kene, pinten dhuwit sing digunakake kanggo panganan Super Bowl?

Miturut Federasi Retail Nasional, taun iki Super Bowl punika samesthine bakal ngasilake kira-kira $ 17.2 milyar ing mbuwang negoro. Rata-rata penggemar bakal nglampahi bab $88 ing panganan, ombenan, dekorasi lan barang dagangan liyane kanggo ngrameke game.

Pira regane Superbowl kanggo ngasilake?

Taun iki, ing biaya rata-rata saka 30 detik Super Bowl komersial iku $ 5.6 yuta, miturut Ad Age. Iki mundhak saka $ 5.25 yuta ing 2019.

Popular dening topik