Kepiye rencana sprint bisa efektif?
Kepiye rencana sprint bisa efektif?
Anonim

Scrum Perencanaan Sprint sing efektif Rapat. Ing Scrum, tim rencana kanthi njupuk crita saka backlog produk. Sawisé iku, padha setya kanggo pesawat mau kanggo eksekusi ing mbesuk sprint. Persetujuan dening tim kanggo nindakake apa sing bisa kanggo nggayuh tujuan.

Yen sampeyan ndeleng iki, kepiye sampeyan nindakake perencanaan sprint ing Scrum?

Iki rencana digawe dening karya kolaboratif kabeh Scrum tim. Sprint Planning wektu-boxed kanggo maksimum wolung jam kanggo siji sasi Sprint. Kanggo Sprint sing luwih cendhek, acara kasebut biasane luwih cendhek. Ing Scrum Guru mesthekake yen acara kasebut ditindakake lan para petugas ngerti tujuane.

Siji uga bisa takon, kepiye sampeyan nindakake rencana Sprint? Sampeyan bisa nyoba langkah-langkah kanthi interaktif kanthi ngunjungi tur produk interaktif.

  1. Langkah 1: Siapke rapat perencanaan sprint.
  2. Langkah 2: Tambah crita pangguna menyang backlog sprint.
  3. Langkah 3: Gawe tugas kanggo crita pangguna sing dipilih.
  4. Langkah 4: Dhaptar kiriman sprint.
  5. Langkah 5: Rampungake rapat kasebut.

Iki, apa sing kudu kelakon ing perencanaan sprint?

Sprint planning yaiku acara ing Scrum framework ngendi tim nemtokake produk backlog item padha bakal kerja ing sajrone sprint lan mbahas rencana awal kanggo ngrampungake item backlog produk kasebut.

Napa Sprint planning penting?

Kanggo ngringkes, Sprint Planning punika penting amarga asil saka iku Sprint Tujuan lan a rencana saka ngirim Increment. Kajaba iku, ing Sprint Backlog ngemot kabeh pakaryan sing kudu ditindakake kanthi rinci, sing ngidini Tim Pengembangan kanggo ramalan wektu lan karya sing dibutuhake.

Popular dening topik