Apa Generic Latisse padha?
Apa Generic Latisse padha?
Anonim

Wiwit taun 1992, umum irungnya mripat dibutuhake kanggo duwe padha bahan aktif lan ora aktif minangka produk jeneng merek. Solusi ophthalmic bimatoprost, 0,03%, minangka obat sing dituduhake kanggo nambani hypotrichosis saka bulu mata. Dadi cetha: Lumigan (Bimatoprosr) lan Latisse yaiku padha bab.

Pitakonan uga, apa ana versi umum saka Latisse?

Sandoz ngumumake peluncuran Bimatoprost Ophthalmic Solution, ing versi generik saka Allergan Latisse. Latisse, analog prostaglandin, dituduhake kanggo nambani hypotrichosis saka bulu mata kanthi nambah padha wutah, kalebu dawa, kekandelan, lan peteng.

Kapindho, pira regane Latisse umum? Babagan Latisse Kasedhiya ing merek lan umum wujud. Umum bimatoprost dijamin dening paling Medicare lan insurance plans, nanging sawetara kupon apotek utawa awis prices bisa uga luwih murah. Nilai paling murah saka GoodRx regane kanggo versi paling umum saka generik Latisse iku watara $61,01, 65% saka toko rata-rata regane saka $ 175,91.

Ngelingi iki, apa Generic Latisse apik kaya merek?

Sandoz diluncurake umum versi saka Latisse® Sandoz marketing bimatoprost ing padha 0,03% kekuatan minangka bermerek produk. Informasi Safety Penting. Yen sampeyan nggunakake / nggunakake produk resep kanggo masalah tekanan mripat, gunakake bimatoprost ing perawatan dhokter.

Apa sing dibandhingake karo Latisse?

Latisse Alternatif: NeuLash Gorgeous lash serum sing ngasilake asil apik banget. Iki mbokmenawa paling apik Latisse alternatif ing pasar - ora mung ngandhut Isopropyl Cloprostenate, analog prostaglandin kanggo propel dawa, wutah lash luscious nanging uga ngandhut cukup kanggo gawé asil drastis.

Popular dening topik