Apa sampeyan bisa nyelehake dek ing blumbang ing ndhuwur?
Apa sampeyan bisa nyelehake dek ing blumbang ing ndhuwur?
Anonim

Dek dibangun watara ndhuwur-blumbang lemah ora beda karo freestanding liyane dek. Ing blumbang iku ateges mung jejer kanggo dek. Kanggo paling ndhuwur-blumbang lemah, iki dek bakal ing ngendi wae antarane 3 nganti 6 kaki ndhuwur ing lemah lan kudu diselehake ing sisih saka ing balok / joists kanggo ngisor kiriman.

Dadi, kepiye carane nggawe dek ngubengi blumbang ing ndhuwur?

Langkah-langkah

  1. Ukur kolam sampeyan. Priksa manawa sampeyan duwe rekaman akurat babagan diameter lan dhuwur blumbang.
  2. Temtokake dimensi dek sampeyan.
  3. Entuk ijin sing dibutuhake.
  4. Pilih jinis decking sing pengin digunakake.
  5. Nyelehake dek ing saubengé blumbang kanthi nggunakake pancang sing didorong menyang lemah.

Kajaba iku, sampeyan bisa nyelehake blumbang ing ndhuwur lemah ing dek? Sampeyan bisa panggonan a blumbang ing kayu dek yen construction njupuk menyang akun sawetara faktor. mesthi, blumbang abot banget. Akhire, banyu obah watara ing Panjenengan blumbang nggawe akeh swaying lan kaku ing kayu dek. Konstruksi a dek sing bisa tahan nganti bobot lan kaku ndhukung a blumbang.

Babagan iki, pira regane kanggo mbangun dek ing blumbang ing ndhuwur?

On rata-rata, ing biaya kanggo mbangun an dek blumbang ndhuwur lemah bisa sawetara antarane $ 4, 700 kanggo $ 7, 800. Ing sawetara kedadean, inexpensive dek blumbang ndhuwur lemah bisa biaya $ 2, 000. Nanging, sawetara dek bisa biaya Ngartekno luwih, gumantung ing ukuran lan carane njlimet desain.

Apa sing sampeyan sijine ing ngisor blumbang ndhuwur lemah?

Sand Pad. Pasir nyebar ing awak blumbang situs minangka cara tradisional kanggo nginstal blumbang ndhuwur lemah. Kaya bantalan komersial, sampeyan bisa nggunakake wedhi piyambak utawa nyelehake ing ndhuwur beton. Nanging, sampeyan kudu eling yen pasir bisa nggawe sampeyan blumbang dadi ora stabil nalika ing ndhuwur beton.

Popular dening topik