Apa jenenge sepatu Stephen Curry?
Apa jenenge sepatu Stephen Curry?
Anonim

Ing sepatu, diarani lambang Under Armour kari 6 "United We Win," minangka gabungan saka ungu peteng lan cahya, lan nduweni gambar bocah wadon loro sing nyekel basket ing kaos kaki kanthi pesen sing nyemangati: "Rock the Kari, " "Kekuwatan Gadis" lan "Be Bold."

Pitakonan uga, apa jeneng sepatu Stephen Curry?

Under Armour Kari 1 Sneakers teken debut baller iku khusus. Kajaba iku minangka tampilan pisanan sing jenenge (lan dipromosekake kanthi iklan epik sing dibintangi Jamie Foxx), iku uga sing digayuh nalika menyang juara NBA pertama ing 2015 karo Golden State Warriors.

Siji uga bisa takon, sepatu Kari sing paling apik? Susah ngomong, Curry 5 misale jek dadi sing paling disenengi pangguna lan reviewer ing baris Stephen Curry. Nanging, iki Under Armour sepatu basket kacarita dadi sepatu Curry sing paling apik.

sepatu Steph Curry apa sing paling anyar?

Diremehake ora ana apa-apa anyar kanggo Steph Kari lan kang paling anyar sneakers kab kari 7 UNDRTD entuk inspirasi saka iku. UA kari 7 debut colorway nyritakake babagan Steph Kari dadi rekrut kuliah sing kurang lan diremehake.

Apa ukuran sepatu sing nganggo Steph Curry?

13.5

Popular dening topik