Apa Ashlyna lan Camrese padha?
Apa Ashlyna lan Camrese padha?
Anonim

Dhaptar sampeyan kalebu rong obat sing kalebu ing kategori 'progestin': Ashlyna (etinil estradiol/levonorgestrel) Camrese (etinil estradiol/levonorgestrel)

Sabanjure, bisa uga ana sing takon, apa Ashlyna generik?

Ashlyna minangka obat kontrol lair resep sing digunakake kanggo nyegah meteng. Ashlyna ngandhut loro hormon, levonorgestrel lan etinil estradiol, kang kalebu klompok obatan disebut kontrasepsi hormonal.

Kajaba iku, apa Ashlyna umum kanggo musiman? Glenmark Generik ngumumake yen Food and Drug Administration (FDA) wis disetujoni Ashlyna (levonorgestrel/ethinyl estradiol lan etinil estradiol) Tablet Kontrasepsi Oral Siklus Lanjutan, umum versi Teva Women's Health Seasonique.

Ngelingi iki, kanggo apa Camrese generik?

Camrese® (tablet levonorgestrel / etinil estradiol lan tablet etinil estradiol) dituduhake kanggo digunakake dening wanita kanggo nyegah meteng.

Apa Camrese padha karo seasonique?

Camrese Kasedhiya minangka Generik kanggo Seasonique. Teva wis dibukak Camrese (levonorgestrel 0,15mg, etinil estradiol 30mcg), versi generik saka kontrasepsi oral siklus lengkap Seasonique (Dramad). Teva bakal terus adol merek lan produk umum.

Popular dening topik