Apa tandha bal Levelhead sah?
Apa tandha bal Levelhead sah?
Anonim

Ing LEVELHEAD ora turnamen sah - sakbenere ora ana bantuan latihan - dadi ngerti kasunyatan kasebut nalika melu ing kompetisi sing sanksi. Panggunaan saka LEVELHEAD iku prasaja. Yen gelembung ing ndhuwur panandha gerakane menyang tengen, sampeyan lagi madhep break tengen-ngiwa ing putt sing.

Ing babagan iki, apa sing bisa digunakake minangka tandha bal?

Aturan Golf nyaranake nggunakake duwit receh utawa barang sing digawe khusus kanggo digunakake minangka a tandha werni kanggo menehi tandha titik golf sampeyan bal ing ijo sadurunge ngangkat ing bal.

Uga Ngerti, apa penanda bal? Ball Marker. A tandha werni biasane disk cilik, kayata koin "utawa obyek liyane sing padha," miturut Aturan 20-1 Aturan Golf.

Semono uga, wong takon, apa manawa putt sah?

Ana aplikasi sing bisa didownload ing telpon sing bisa digunakake utawa sampeyan bisa tuku piranti elektronik kaya BreakMaster Digital Green Reader ($109 ing Amazon.com) utawa Mesthi Putt Golf Putting Aid ($ 30), sing mung tingkat sing dirancang kanggo lapangan golf ijo. Ora ana jinis piranti kasebut sah kanggo muter, mesthi.

Apa sampeyan bisa menehi tandha bal golf nganggo tee?

Aturan 20-1. Aturan iki nyatakake yen a bal kudu ditandhani sadurunge diangkat. Sampeyan bisa menehi tandha bal sampeyan kanthi pucuk a golf payung, batang saka Panjenengan 5-wesi utawa a tee lan iku badhe ora nglanggar aturan game kajaba panandha dhewe nyebabake "gangguan mental."

Popular dening topik