Apa enak mangan iwak todak?
Apa enak mangan iwak todak?
Anonim

Iwak pedhang nyedhiyakake sumber selenium sing apik banget, mikronutrien sing menehi keuntungan kanggo nglawan kanker lan kesehatan jantung. Iku sugih protein lan dimuat karo niasin, vitamin B12, seng lan Omega-3. Sing paling apik, kurang lemak lan kalori. Iwak pedhang uga pilihan tanpa dosa.

Sampeyan uga kudu ngerti, sepira kerepe sampeyan kudu mangan iwak pedhang?

Kanggo kelompok kasebut, Frank nyaranake ora luwih saka rong porsi panganan laut 3 ons seminggu. Ing sisih liya, FDA ngelingake wanita ngandhut lan wanita sing umure ngandhut mangan hiu, iwak pedhang, king mackerel, lan tilefish. Yen padha nindakake mangan iku, padha suggest ora luwih saka sapisan sasi.

Kajaba iku, kepiye carane masak iwak pedhang? Nalika manggang (utawa panggang), masak iwak pedhang kaya sampeyan bakal steak langka: Gunakake panas dhuwur kanggo sear njaba, lan supaya iku tetep sethitik langka ing tengah, bab 5 menit ing sisih siji, banjur 2 kanggo 3 menit ing liyane kanggo steak inch-nglukis.

Iki, apa mangan iwak pedhang bisa mateni sampeyan?

Sanajan ora ana serangan sing ora ditindakake marang manungsa sing dilaporake, iwak pedhang bisa mbebayani banget nalika harpoon. Padha wis mbukak pedhang liwat planking prau cilik nalika lara. Ing 2015, nelayan Hawaii ana dipateni dening a iwak pedhang sawise nyoba kanggo tumbak kewan.

Apa tuna utawa iwak pedhang sing luwih sehat?

Iwak pedhang -- lan Sawetara Tuna Paling iwak lan kerang bisa dadi bagéan saka a sehat diet. Padha dikempalken kebak protein lan sumber lemak apik (padha kurang lemak jenuh lan kebak asam lemak omega-3). Albacore tuna, uga, ngandhut merkuri luwih saka cahya kaleng tuna, dadi milih kanthi wicaksana.

Popular dening topik