Apa sandhangan trespass kualitas apik?
Apa sandhangan trespass kualitas apik?
Anonim

Re: nglanggar sandhangan

Kanggo jujur, katon sampurna nggoleki produk, iku tetep kanggo katon carane hard-nyandhang iku, nanging breathable kaya aku samesthine lan mesthi tansah udan metu cukup supaya adoh.

Uga ngerti, apa craghoppers merek apik?

Re: Craghoppers Padha banget lan gampang cocog kanggo luwih larang merek; mung ala bab wong-wong mau logo "Bear Grylls" ing tutup kanthong mburi.

Kajaba iku, apa sandhangan trespass apik? Aku wis ketemu sing kualitas dadi-disebut larang ndadekake wis melorot ing taun anyar lan aku wanted kanggo nyoba make luwih murah kanggo ndeleng carane padha dibandhingake. Senajan rada luwih murah tinimbang Berghaus, Aku wis ketemu Regatta lan nglanggar banget apik kanggo dhuwit lan apik nilai kanggo dhuwit.

Iki, apa DLX trespass?

Oswalt Pria minangka jaket anti banyu sing trep banget teknis lan tahan lama nglanggar dlx jangkoan. karo fitur tambahan kayata drawcord hem lan cuffs karo tab wangun Cut, sampeyan bisa manawa panas bakal katahan nang jaket. fitur iki uga nyedhiyani alangi marang angin lan nyegah konsep ngganggu.

Apa trespass merek ski sing apik?

nglanggar punika apik nilai lan apik barang kualitas. Aku duwe loro pasangan nglanggar salopettes, loro iku nggoleki, pinggul clasp mung fitur banget. Dipakani ing -28 lan mung cukup anget kanthi termal.

Popular dening topik