Bab lan Paragraf:

Apa olahraga sing paling populer ing AS 2019?
Apa olahraga sing paling populer ing AS 2019?
Anonim

6 Olahraga Siswa Paling Popular ing 2019

  1. Basket. Iki njupuk munggah ing ndhuwur titik ing therating saka olahraga sing akeh mahasiswa ing Amerika tresna.
  2. Baseball. Iki uga umum diarani Americanpastime.
  3. bal-balan Amérika. Iki kaping telu olahraga paling populer ing Amerika.
  4. Sepak bola.
  5. Hoki es.
  6. Golf.

Sabanjure, bisa uga ana sing takon, apa olahraga sing paling populer ing Amerika 2019?

Top 10 Olahraga Paling Populer ing Daftar Amerika

  • American Football (NFL) American Football minangka olahraga paling populer ing Amerika.
  • Baseball (MLB)
  • Basket (NBA)
  • Hoki Es (NHL)
  • Sepakbola/Sepakbola/Asosiasi Sepak Bola (MLS)
  • Tenis.
  • Golf.
  • Gulat | WWE.

Uga Ngerti, apa olahraga paling populer 2019? Top 10 Olahraga Paling Popular ing Donya

pangkat olahraga Kira-kira Fans
1. Sepakbola / Asosiasi Sepakbola 3,5 milyar
2. jangkrik 2,5 milyar
3. Basket 2,2 milyar
4. Hoki Lapangan 2 milyar

Kajaba iku, apa olahraga paling populer ing AS?

bal-balan Amérika

Apa olahraga sing paling ora ditonton?

11 Olahraga Paling Populer ing Donya

  1. 1 | Kabbadi. Kabbadi minangka olahraga nasional Bangladesh lan, saka sing dakkandhakake, iki minangka campuran rugby tanpa bal lan redrover.
  2. 2 | Motocross / balap motor.
  3. 3 | Anggar.
  4. 4 | Polo.
  5. 5 | Panahan.
  6. 6 | Sailing.
  7. 7 | bal-balan Kanada.
  8. 8 | Angkat bobot.

Popular dening topik