Apa leucadendron tahan beku?
Apa leucadendron tahan beku?
Anonim

Acacia linifoliaAcacia linifoliaAcacia shrub terbuka medium 6-15' kanthi pakulinan rada pendulous lan Acacia longifolia pucet. hardy shrub dhuwur utawa wit cilik kanggo lemah sing apik. Bakal ngidinke frost

Kajaba iku, ana sing bisa takon, apa Acacia limelight tahan beku?

Ngembangake Acacia Limelight Tanduran iki seneng banget ing cahya, mula priksa manawa dipanggonke ing papan sing mbukak kanthi srengenge lengkap nganti teduh. Keajaiban tangis iki bakal ngidinke cahya frost nanging yen kebon sampeyan ngalami es kanthi rutin, tandur ing papan sing dilindhungi saka unsur.

Kajaba iku, nalika aku kudu motong leucadendron? Pruning Leucadendron. Sawise sampeyan leucadendron tanduran wis rampung ngembang kanggo spring, mbusak kabeh blooms ngginakaken. Sabanjure, ngethok kabeh batang ijo bali dadi paling sethithik 4 set godhong sing isih ana. aja ngethok bali supaya adoh sing tekan Woody, leafless bagean saka gagang, utawa ora ana wutah anyar bakal katon.

Ngelingi iki, kepiye sampeyan ngrawat leucadendron?

Gunakake alon-release, pupuk kurang fosfor, minangka leucadendrons aja ngrawat kanggo fosfor. Prune leucadendron kanggo mbentuk tanduran lan nyengkuyung wutah lan kembang anyar sing subur ing musim semi sabanjure. Prune tetanduran enom nalika cuaca kelangan ing pungkasan musim semi utawa mengko ing mangsa.

Ing endi Waratah tuwuh ing Australia?

Waratah (Telopea) iku genus Australia-endemik saka limang spesies semak gedhe utawa wit-witan cilik, asli ing sisih kidul-w├ętan Australia.New South Wales, Victoria lan Tasmania).

Popular dening topik