Apa tema buku last man out?
Apa tema buku last man out?
Anonim

Dumunung ing New England, asal saka Dinasti bal-balan Patriot, Mike Lupica nuduhake bakat merek dagang kanggo muter dongeng sing padha karo aksi olahraga lan jantung. Last Man Out minangka penghargaan sing wicaksana kanggo wani saka petugas pemadam kebakaran lan kabutuhan kita kabeh kudu urip nganti tingkat pahlawan kita.

Uga ngerti, sing karakter utama ing wong pungkasan metu?

Tommy iku tokoh utama lan seneng bal-balan. Dheweke ditemtokake ing apa wae, nyedhot minangka skateboarding. Dheweke prakteke karo kancane saben dina. Dheweke uga kuwat amarga dheweke main bal-balan.

Salajengipun, sing diterbitake wong pungkasan metu? Mike Lupica

Kajaba iku, pira kaca ing pungkasan wong metu?

Detail Produk

ISBN-13: 9780147514912
Penerbit: Penguin Young Readers Group
Tanggal publikasi: 08/01/2017
Deskripsi edisi: Nyetak ulang
kaca: 272

Apa tegese tembung pungkasan wong ngadeg?

Secara harfiah, ing tetembungan "wong pungkasan ngadeg" nuduhake siji-sijine sing slamet saka perang, nalika kabeh wong wis tiba. tetembungan umume digunakake kanggo njlèntrèhaké apa-apa utawa sapa waé sing wis umuré luwih lawas, utawa ngluwihi barang-barang liyané sing padha.

Popular dening topik