Kepiye Clifford Lewis Dixon mati?
Kepiye Clifford Lewis Dixon mati?
Anonim

Dixon tiwas nalika perayaan ulang tahune.

Dheweke nembe teka lan ngadeg ing parkir nalika ana wong sing nembak dheweke kaping pirang-pirang, miturut polisi Chamblee. Dheweke digawa menyang Rumah Sakit Memorial Grady, ing kana seda saka tatune. Polisi durung nangkep kasus kasebut.

Kanthi cara iki, apa sing kedadeyan karo Clifford Lewis Dixon?

Clifford Dixon, 32, ketemu mati ing akèh parking SL Lounge sawise Duwe mung teka ing garis. Dheweke dikabarake ngadeg ing parkir nalika ditembak kaping pirang-pirang lan digawa menyang Rumah Sakit Memorial Grady, ing kana dheweke tilar donya amarga ciloko. Wong gunman mlayu saka lokasi, polisi ngandika.

Uga Ngerti, kepiye Cliff Dixon lulus? Mantan pemain basket Western Kentucky University wus fatally dijupuk njaba klub wengi near Atlanta ana esuk, miturut polisi. Dixon wis teka nalika dheweke wus ditembak, polisi ngandika. Responden pisanan menehi bantuan, lan Dixon ana digawa menyang rumah sakit ing ngendi dheweke wus pocapan mati.

Saliyane iki, sapa sing nembak Clifford Dixon?

Clifford Dixon, 32, iki dijupuk njaba SL Lounge ing Buford Highway 21. mars Polisi ngandika ambushed njaba mobil. Dixon minangka mantan pacar saka bintang "Love & Hip Hop" Erica Mena lan kanca cedhak bintang NBA. Kevin Durant.

Ngendi Cliff Dixon manggon?

Ing kaca Facebook, Dixon bilih piyambakipun saking Suitland, Maryland, ing pundi piyambakipun main bal SMA ing Suitland High School. Dixon nggambarake awake minangka maju cilik ing profil kasebut. Nalika kaca Facebook nganyari pungkasan, 2015, Dixon ngandika iku urip ing Bowie, Maryland.

Popular dening topik