Kepriye carane supaya helm motorku ora kabut?
Kepriye carane supaya helm motorku ora kabut?
Anonim

anti-Fogging Perawatan lan Water Repellents

Paling ora, nanging paling ora, sampeyan bisa nandur modal ing produk repelling banyu, aplikasi menyang helm visor, lan terus nunggang karo no fogging masalah. Produk paling apik sing kasedhiya ing pasar kalebu Shift It Anti-Fog, Muc-Off Anti-Fog, Fogtech, lan Carnauba wax.

Semono uga, kepiye carane supaya helm ora kebut?

Carane mungkasi helm visor fogging

  1. Ventilasi. Blu-Tack props visor mbukak. Cara paling murah kanggo visor sing cetha yaiku ventilasi.
  2. Sisipan visor. Pinlock insert.
  3. Masker anti fogging. Topeng rai lan kaos kaki gulu bisa nyegah fogging ing dina sing adhem.
  4. Perawatan visor. Perawatan anti-fogging Cat Crap.
  5. Visor njaba. Semprotan lan wipes anti banyu.

Salajengipun, kok helmku kebut? Fogging dumadi nalika sampeyan duwe sethitik utawa ora aliran udara kanggo mbusak metu ing Kelembapan ing ing nang saka helm. Muka paling lengkap helm lan kabeh modular helm ngidini sampeyan ngangkat munggah ing visor utawa tameng kang mbusak ing hawa. Pasuryan sing mbukak helm duwe ora tameng, soko kanggo nimbang. Nanging kacamata bisa kabut dadi nganggo anti-kabut solusi.

Dadi, kepiye carane nggawe semprotan anti kabut?

Cara Nggawe Semprotan Kaca Anti-Kabut lan Semprotan Kaca

  1. Tuang 2 ons cuka putih ing mangkuk ukuran medium.
  2. Tambah 1 liter banyu panas.
  3. Celupake kain sing resik lan tanpa serat menyang campuran.
  4. Anteng wring metu kain.
  5. Lap kaca spion lan njero kaca ngarep mobil nganggo kain.
  6. Allow garing.

Carane ngresiki face shield motor?

Ngresiki Helm Sawise Saben Numpak

  1. INTERIOR Gunakake sampo bayi kanggo ngresiki lapisan jero helm kanthi alon.
  2. EKSTERIOR Deterjen entheng mung-pikir sabun cuci piring-lan waslap alus.
  3. FACE SHIELD Aja nggunakake apa-apa kajaba banyu anget, sabun lembut, lan washcloth katun alus, lan tansah ngresiki tameng ing banyu sing akeh kanggo nyegah goresan.

Popular dening topik