Apa tegese ndeleng wong babagan jaran?
Apa tegese ndeleng wong babagan jaran?
Anonim

Saka Wikipedia, ensiklopedia bebas. Kanggo weruh aman bab asu utawa jaran minangka idiom basa Inggris, biasane digunakake minangka cara kanggo njaluk ngapura amarga wis ora ana - umume kanggo ndhelikake tujuan sing bener, kayata arep nggunakake jamban utawa tuku minuman.

Uga, apa tegese yen sampeyan ngomong ndeleng wong babagan jaran?

Tembung kriya. ndeleng wong bab jaran. (slang, idiomatic, euphemistic) Digunakake ing panggonan panjelasan nyata nalika excusingone dhewe kanggo wektu cendhak, utamané kanggo nggunakake jamban.akubakal bali ing rong guncang saka buntut wedhus kang. aku'Wejust tak kanggo ngunjungi Ladies' kamar kanggo ndeleng wong bab jaran.

Kajaba iku, saka ngendi dheweke weruh wong lanang babagan asu? Asring digunakake nalika sampeyan perlu lunga menyang jamban utawa tuku omben-omben. Idiom iki pisanan digunakake ing lakon "The Flying Scud" sing ditulis dening Dion Boucicault ing taun 1866. Salah sawijining karakter nyoba metu saka kahanan sing angel kanthi ngucap, "Ngapunten Pak Puyuh, aku ora bisa mandheg; kudu ndeleng aman babagan asu".

Pitakonan uga, saka ngendi tembung kudu ndeleng wong babagan jaran?

Nalika wong ngomong yen dheweke yaiku arep weruh aman bab asu padha tenan tegese padha yaiku ora gelem mbukak sifat sejatine bisnise. Ing ekspresi asale saka sing dawa lali 1866 muter Flying Scud kang siji saka karakter nggunakake tembung minangka alesan kanggo njaluk adoh saka kahanan angel.

Apa tegese Aja njaluk wedhus sampeyan?

njaluk wong wedhus. Kanggo gawe wong sing jengkel utawa nesu: "Gavin bisa uga ora bisa diganggu, nanging aku ngerti njaluk wedhus.” Ekspresi iki asale saka tradhisi ing balapan jaran. Lawan sing ora sopan banjur nyolong wedhus ing upaya kanggo upset jaran lan njalari iku kanggo kalah lomba.

Popular dening topik