Apa sing diarani cagak ing gendéra?
Apa sing diarani cagak ing gendéra?
Anonim

Pole Hem - A lengen klambi utawa trowongan saka kain padha lan werna minangka latar mburi gendéra, liwat kang Staff liwati kanggo soyo tambah njero ruangan lan parade gendéra.

Salajengipun, tali ingkang wonten ing cagak gendera menika dipunsebat menapa?

Halyard (tali): Ing tali digunakake kanggo mundhakaken lan mudhun ing gendéra(s) ing a tiang gendera. Ditempelake ing tiang gendera liwat katrol lan truk ing ndhuwur lan cleat cedhak dhasar saka tiang gendera. Snap pancingan ditempelake menyang halyard masang ing gendéra lan bantuan ing mundhakaken ing gendéra(s). Uga dikenal mung minangka tali.

Kajaba iku, apa pengibaran gendera? gendéra katrangan …pegawai diarani kerekan, lan sisih njaba diarani fly. A gendéra dawa (uga disebut fly) biasane ngluwihi jembaré (kerekan). Bagian utama saka gendéra, minangka kabeh utawa sebagian besar wilayahe, diarani lapangan utawa lemah.

Uga takon, apa bagéan saka gendera?

Bagean lan Terminologi Bendera AS Standar - Ngerti Bendera Sampeyan

  • Canton minangka desain sing ditemokake ing pojok kiwa ndhuwur gendéra.
  • Lapangan, uga diarani lemah, yaiku bagean antarane hoist lan fly ends.
  • Fly nuduhake dawa gendéra.
  • Fly End yaiku dawane gendéra sing diukur saka pucuk tengen ndhuwur nganti ngisor gendéra.

Apa sing diarani bagean biru ing bendera Amerika?

Point of Honor ing Gendéra AS, iki lho biru lapangan lan lintang (uni).

Popular dening topik