Kepiye carane menehi tandha gol ing AFL?
Kepiye carane menehi tandha gol ing AFL?
Anonim

BALL HITTING THE GOAL POST

Nalika bal kenek a gol kirim menyang sing paling cedhak gol kirim lan kenek ing sisih gol pasang dhuwur ing ndhuwur sirah kaping telu kanthi lengen sing paling cedhak karo pos. Banjur njupuk siji langkah adoh saka kirim lan sinyal a konco (1-2 detik) sawise sampeyan wis nampa kabeh cetha saka wasit lapangan.

Ngelingi iki, kok gol AFL worth 6 TCTerms?

Wilayah antarane gol kiriman yaiku gol; nendhang bal antarane kiriman iki skor a gol yaiku regane enem titik. A kesusu ing mburi (uga regane siji titik) dicetak nalika tim pertahanan sengaja meksa bal ing antarane salah sawijining kiriman.

Uga Ngerti, kenapa wasit gawang nutul dhadha? Ing sembarang kesempatan a konco punika ngetung (kajaba 'didemek' liwat gol baris), wasit gawang bakal nuthuk dhadhane kaping telu kanggo mratelakake yen punika a mburi. Iki bakal mbantu ing wates wasit kanthi menehi katrangan wasit gawang niat kanggo mbayar titik nalika ora dipanggonke ing ing kirim.

Wong uga takon, kepiye sampeyan ngetung ing AFL?

Skor AFL Skor minangka gol sing padha karo 6 poin, utawa mburi, sing padha karo 1 poin. Gol yaiku ngetung dening nendhang bal liwat 2 kiriman goal ing Panjenengan nyetak pungkasan. Werni kudu ora kena ing sembarang cara dening pemain liyane, lan sanadyan iku bisa ndemek lemah, iku kudu ora ndemek pos.

Apa aturan 666 ing AFL?

6-6-6 posisi wiwitan. Jurusan liyane aturan owah-owahan punika alignment prentah saka tim ing bouncing tengah, mrintahake padha duwe enem bek lan enem forwards ing saben busur, lan enem gelandang antarane busur.

Popular dening topik