Kepiye sampeyan prédhiksi liwat lan ngisor ing basket?
Kepiye sampeyan prédhiksi liwat lan ngisor ing basket?
Anonim

Ing liwat/ing ngisor totoan, sampeyan mung wagering apa skor total bakal liwat utawa ing ngisor nomer tartamtu mbadek dening a basket situs totoan. Yen luwih dhuwur tinimbang mbadek nomer, banjur ing liwat menang; yen luwih murah tinimbang ing mbadek nomer, banjur ing ing ngisor menang.

Uga ngerti, apa total alternatif ing basket?

NBA Alternatif Game Total punika totohan nyonggo ngendi ing gunggung ing game disetel ing nomer beda karo rintangan akeh beda. Conto paling apik iki bakal dadi game karo gunggung disetel ing 220. Iki bisa dadi gedhe nalika sampeyan mikir baris punika saestu mati ing siji arah utawa liyane. Sampeyan bisa njaluk rintangan luwih apik ing a gunggung.

Siji uga bisa takon, carane sampeyan nang ing basket? Kanggo nang ing basket, marang penulis tiket ing totohan nomer tim sing pengin totohan, kanthi panyebaran titik, lan jumlah sing dikarepake taruhan. Pembayaran, kajaba nyatakake digunakake, wis figured ing rintangan 10/11. Iki tegese a taruhan saka $ 11 bakal menang $ 10 lan bali $ 21.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga takon, apa situs prediksi basket sing paling apik?

Bookmakers paling apik kanggo totoan ing basket

Bet365 Betfair Unibet
Maca review kita Maca review kita Maca review kita

Apa tegese over under basket?

Swara-Ing Bets An liwat-ing ngisor nang ing basket punika wager apa skor total kanggo game saka loro tim bakal ndhuwur utawa ing ngisor ambang tartamtu. Iku nindakake ora masalah karo an liwat-ing ngisor nang (kadhangkala disebut taruhan total) kang tim skor TCTerms.

Popular dening topik