Suwene suwene angkat kapal?
Suwene suwene angkat kapal?
Anonim

Carane dawa bakal a boat lift pungkasan? Sampeyan bisa uga kudu nindakake sawetara karya pangopènan suntingan liwat taun, nanging sakabèhé, Panjenengan angkat kapal kudu tahan paling 25 taun.

Semono uga, wong takon, pira regane angkat kapal?

Vertikal Angkat Prau - pricing wiwit ing $ 1800 - $ 9000 gumantung ing bobot sing prau angkat bakal nangani. Akeh fitur daya bisa ditambahake menyang angkat prau. Hidrolik Angkat Prau - pricing wiwit ing $ 6500 - $ 19, 000 gumantung ing bobot sing prau angkat bakal nangani.

Kajaba iku, carane sampeyan njaga lift prau? Perawatan Angkat Perahu Tradisional

  1. Priksa kabel angkat kanthi rutin lan ganti kanthi periodik.
  2. Cuci kabel nganggo banyu seger sawise saben digunakake ing banyu asin.
  3. Lubricate kabel lan ranté.
  4. Tansah balok angkat lan cradle metu saka banyu sabisa-bisa lan mbilas sawise saben nggunakake.
  5. Ajeg mriksa lan ngencengi fasteners.

Tetep dipikir, apa aku pancene butuh angkat prau?

Fluktuasi Tingkat Banyu Ninggalake Panjenengan prau ing banyu tanpa nggunakake a ngangkat nambah kemungkinan karusakan potensial sing disebabake dening fluktuasi banyu saka badai lan owah-owahan mangsa. Angkat prau bisa mbantu njaga sampeyan prau metu saka banyu lan adoh saka fluktuasi banyu lan lebu sing disebabake dening badai.

Kepiye cara kerja angkat kapal?

Nalika ing angkat prau, Watercraft dumunung ing Papan bunk kang ditempelake ing cradle. Sistem iki motorized, ngidini pangguna kanggo gampang ngangkat lan mudhunake cradle kanthi mencet tombol. Njupuk a prau metu ing banyu iku minangka prasaja minangka ngedhunake cradle nganti prau wis ngambang bebas.

Popular dening topik