Apa Skillz nyata?
Apa Skillz nyata?
Anonim

Skillz iku platform turnamen bebarengan sing ngijini sampeyan saingan ing game mobile karo wong liya ing saindhenging donya kanggo salah siji nyata awis utawa mata uang virtual kita, ??. Kanggo muter kanggo nyata dhuwit, tunyuk tombol Store ing menu utama lan ketik nomer kertu kredit utawa informasi akun PayPal.

Ing babagan iki, apa Skillz sah?

Kanthi 1,5 yuta pangguna, nomer sing diklaim tikel kaping pindho saben wulan, Skillz tuan rumah 50.000 turnamen mikro saben dina ing 150 game beda. kompetisi awis kanggo game adhedhasar skill punika sah ing 46 negara - karo 36 sing wis diadopsi pemblokiran padha peraturan lan sangang karo versi lan caveats dhewe.

Kajaba iku, sampeyan bisa entuk dhuwit kanthi muter solitaire kubus? Jawaban singkat, ya. Jawaban sing dawa: Sampeyan bisa muter kanggo free ing Liga Praktek nanging iku njupuk akeh, akeh maneh kanggo reap ganjaran. Kanggo miwiti dhuwit menang kanggo Panjenengan Solitaire Cube upaya, iku ono gunane kanggo gawe simpenan cilik supaya sampeyan bisa miwiti menang jumlah luwih gedhe saka awis ing Liga Pro.

Kajaba iku, apa aplikasi Skillz sah?

GAME IS A LENGKAP SCAM. Aja mbuwang dhuwit muter. Wong-wong mau bakal nundha akun sampeyan lan nggawe alesan palsu babagan apa sing ditindakake mung supaya dheweke ora kudu mbayar sampeyan. Skillz kubus solitaire yaiku a apus.

Apa ana sing menang mobil saka Skillz?

“Dhuwitku wis menang saka eSports seluler wis ical kabeh saka tagihan medical kanggo anyar mobil, "ujare Alex Heitmann, sing paling dhuwur juara ing Skillz platform ing 2016.

Popular dening topik